Jeg har igennem mit lange arbejdsliv som socialpædagog og psykoterapeut beskæftiget mig med mennesker i alle aldre (børn/unge/voksne samt familier) i meget forskellige livssituationer.

Jeg har især erfaring fra arbejdet med unge og “halvvoksne” og de udviklings, -og identitetsproblematikker der kan fylde og spænde voldsomt ben for mange i de unge år. Derudover har jeg erfaring med familie/forældresamarbejder i forhold til dette, som jo udgør den vigtigste ressource i børns og unges liv.

Jeg har ligeledes erfaring med voksne, som kan opleve sig slidte af mange år i en bestemt rolle på jobbet, i familien, i parforholdet og trænger til et boost, til kontakt med sig selv og ny gennemstrømning i kroppen.

Endvidere har jeg erfaring fra socialpsykiatrien med unge og voksne med psykiatriske diagnoser og psykiske lidelser som angst, depression, personlighedsforstyrrelser og stress inde på livet.

Jeg stiftede bekendtskab med kropsterapi i forbindelse med at jeg blev ramt af “arbejdsrelaterede belastningsreaktioner” altså stress. Jeg oplevede på egen krop hvor fantastisk det var at kunne hvile min hjerne og give min krop ro til at arbejde og restituere sig. For mig handlede det ikke alene om at behandlingen skulle støtte mig i at tackle mine belastningsreaktioner. Jeg så mine reaktioner som et tegn på at jeg skulle noget andet, noget som var sundere og bedre for mig at være i. Jeg satte mig i den forbindelse for at skifte kurs i mit arbejdsliv og uddanne mig til Totum kropsterapeut.

Jeg blev certificeret Totum Kropsterapeut i november 21 og har i løbet af uddannelsen fået rigtig meget praktisk erfaring fra arbejdet ved briksen såvel på uddannelsen som ved siden af med elevbehandlinger. .

Jeg oplever kombinationen af psykoterapi og kropsterapi som meget meningsfuld og givende i forlængelse af at møde mine klienter der hvor de er og tilrettelægge behandlingen så den passer til den enkeltes unikke udfordringer og ønsker for forandring.

Jeg er en del af professionelle fællesskaber hvor jeg modtager supervision og sørger for at bearbejde, vedligeholde og udbygge mine faglige kundskaber.

Privat bor jeg med min mand, vores to halvvoksne piger og vores kat. Katten har ikke adgang til klinikken som er placeret ved siden af mit hus.

Uddannelser:

  • Socialpædagog, 2000
  • Psykoterapeut MPF, 2010
  • Certificeret Totum Kropsterapeut, november 2021.
  • Derudover har jeg en masse kurser indenfor psykiatri, psykologi og psykoterapi, og arbejde med åndedrætsøvelser.