Jeg har igennem mit lange arbejdsliv som socialpædagog og psykoterapeut beskæftiget mig med mennesker i alle aldre: børn/unge/voksne samt forældre/familier.

Jeg har især erfaring fra arbejdet med unge og “halvvoksne” (17-25 år) midlertidigt ramt af udviklings, -og identitetsproblematikker, som kan komme til udtryk som f.eks. angst, tankermylder/uro, manglende energi og overskud, manglende selvværd/selvtillid. Endvidere har jeg erfaring fra socialpsykiatrien med unge og voksne med psykiatriske diagnoser og psykiske lidelser som angst, depression, personlighedsforstyrrelser og stress inde på livet.

Jeg har ligeledes erfaring med voksne, som kan opleve sig slidte af mange år i en bestemt rolle på jobbet, i familien, i parforholdet mv. Voksne som trænger til et godt boost af krop og sind, og til at få et fornyet perspektiv til at se sig selv og livet i andet lys.

Jeg stiftede selv bekendtskab med kropsterapi i forbindelse med at jeg blev ramt af “arbejdsrelaterede belastningsreaktioner” altså stress. Jeg oplevede på egen krop hvor fantastisk det var at kunne hvile min hjerne og give min krop ro til at restituere. Igennem kropsterapien kunne jeg mærke en styrkende forandring brede sig fra et nyt sted i min krop og psyke, som jeg den dag i dag har svært ved at sætte ord på. Kropsterapien hjalp mig til at finde et stærkere og bedre fundament i mig selv at gå ud i verden fra.

Det er fantastisk at kunne give andre samme oplevelse nu.

Mit ønske med Genfind Balancen er at tilbyde kropsterapi, samtaleterapi eller kombinationen af psykoterapi og kropsterapi, til alle der har lyst og behov for det.

Jeg gør mig altid meget umage med møde mine klienter med respekt for dem de er og det de kommer for, og søger at tilpasse behandlingen til den enkeltes unikke udfordringer, ressourcer, forbedringsmuligheder og ønsker for forandring.

Jeg har klinik på min hjemmeadresse på Månedalen hvilket giver en stor fleksibilitet, og nedsætter udgifter så jeg kan holde en rimelig pris for de ydelser jeg tilbyder. Derudover er der en dejlig ro og fuglefløjt på Månedalen.

Jeg er en del af professionelle fællesskaber og sørger for at vedligeholde og udbygge mine faglige kundskaber via kurser.

Jeg henviser videre til læge eller anden behandlingsform hvis jeg skønner at dette vil være det bedste for klienten.

Privat bor jeg med min mand og vores kat. Mine børn er pludselig blevet flyvefærdige og halvvoksne, og et nyt livskapitel er godt i gang med at skrive sig selv.

Uddannelser:

  • Socialpædagog, 2000
  • Psykoterapeut MPF, 2010
  • Certificeret Totum Kropsterapeut, november 2021.
  • Derudover har jeg en masse kurser indenfor psykiatri, psykologi og psykoterapi, og udvidet kurser i kropsterapeutiske behandlinger, åndedrætsteknikker, kroppens hierarkier, avancerede kropsterapeutiske teknikker, psykosomatik mv.