Jeg er uddannet i systemisk familieterapi/løsningsfokuseret/narrativ terapi på Toftemosegård, Center for udvikling og forandring, i 2010. Derudover har jeg uddannelse i løsningsfokuseret samtaleterapi fra Solution (2006-07).

Som psykoterapeut er jeg optaget af at gå på opdagelse i hvad der rør sig i dig, hvordan du oplever dit liv, anskuer dit problem, hvad du har af ressourcer, levede erfaringer samt håb og ønsker for dit liv. I den proces er jeg optaget af, hvordan jeg kan være dig behjælpelig så processen vil opleves meningsfuld, udviklende og positiv for dig.

At gå i forløb hos en systemisk/løsningsfokuseret psykoterapeut kan for nogle virke mere dynamisk, da fokus er rettet mod det der virker for dig.

Jeg tror på at alle gør deres bedste og at der altid findes gode grunde til al slags adfærd. Af og til bliver noget for meget, vokser sig for stort, spænder ben, bliver uoverskueligt og vi mister balancen.

Vi kan have svært ved at genfinde balancen, ad de veje vi plejer at bruge.

Vi kan opleve at løbe panden mod den samme mur og kritiserer ofte os selv, for ikke at lykkes med det vi vil.

Alle mennesker oplever modgang af og til. Det er en naturlig del af livet, som vi ofte kan løse selv eller ved hjælp af vores familie og venner. Mislykkede forsøg på at løse problemer er ikke et udtryk for at man er håbløs og ikke dur, – men et udtryk for at der er noget nyt man skal lære.

Det er ikke personen som er problemet, men problemet som er problemet.
Hvis det du gør, ikke virker, må du gøre noget andet der kan hjælpe dig på rette vej.

At terapi er hjælpsomt handler mest af alt om at du oplever dig set, mødt og respekteret af mig. Jeg vil gøre mit bedste for at møde dig der hvor du er og tilpasse forløbet så det passer til dig.

Jeg tilbyder samtaleforløb til enkeltpersoner, familier, forældre. Børn og unge under 18, skal første gang komme i følgeskab med forældre eller værge. Skal barnet/den unge i forløb alene skal jeg have samtykkeerklæring fra forælder/værge, som vi laver sammen.

Jeg følger de etiske regler der er opstillet for medlemskab af psykoterapiforeningen hvilket bl.a. betyder at jeg er underlagt tavshedspligt og har udvidet underretningspligt.